Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1522


Obowiązki:

Wyrób i wypiek pieczywa. Pracy od godz. 15.00 do 23.00 /17.00 do 01.00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: piekarz



Miejsce pracy: 48-317 Przechód 91, powiat: nyski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: cv + książeczka sanepidowska.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/08/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi