Subskrypcja powiadomień powiodła się. Będziesz jednym z pierwszych, którzy dowiedzą się o podobnych zleceniach. Zawsze możesz zmienić wyrażone uprawnienia w ustawieniach przeglądarki.
· Nadzór nad prawidłowym przebiegiem etapu procesu produkcyjnego związanego z przygotowaniem ciasta do wyrobu produktu gotowego
Przygotowywanie maszyny do produkcji
Prowadzenie dokumentacji i raportów
Dbałość o powierzone materiały, narzędzia oraz czystość miejsca pracy
Wymagania
Wykształcenie gastronomiczne – mile widziane
Chęć do pracy w systemie 3-zmianowym i 4-brygadowym
Książeczka sanepid – mile widziana
Zaangażowanie oraz umiejętność pracy w zespole
Prezentacja firmy
Zespół Dijo tworzą świetnie wykwalifikowani fachowcy, którzy na co dzień...
Zespół Dijo tworzą świetnie wykwalifikowani fachowcy, którzy na co dzień dbają o najwyższą jakość naszych produktów na każdym etapie ich przygotowania. Jesteśmy zakładem produkującym tortille, słone i słodkie przekąski, które z sukcesem eksportujemy do ponad kilkunastu krajów.
Rozwiń