Opis stanowiska pracy

Praca w szkole zaocznej jako nauczyciel przedmiotów gastronomicznych na kierunku Technik żywienia i usług gastronomicznych. Piątki od 15:30-20:00 i sobota 8:00-15:00 ( co dwa tygodnie)
Wymagania:
Wykształcenie wyższe kierunkowe lub studia podyplomowe na tym kierunku.
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:

Prezentacja firmy

Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/11/2025
Wymiar etatu:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi