Opis stanowiska pracy
Oferta pracy dotyczy prowadzenia zajęć teoretycznych i praktycznych na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych.
Wymagania:
1. ukończone studia magisterskie lub podyplomowe kierunkowe produkcja spożywcza, technologia żywności i żywienie człowieka, organizacja żywienia zbiorowego, bezpieczeństwo i jakość produkcji żywności, 2. kwalifikacje pedagogiczne ( studia podyplomowe, kurs pedagogiczny) Zakres obowiązków: prowadzenie zajęć teoretycznych i praktycznych na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych. Oferujemy: stabilną pracę oraz wynagrodzenie zgodne z kwalifikacjami i posiadanym poziomem awansu zawodowego.
Twoja aplikacja musi zawierać (dokumenty niezbędne):
CV, podanie o pracę, dokumenty potwierdzające kwalifikacje zawodowe.
Wymagane dokumenty aplikacyjne prosimy przesyłać na adres:
Prezentacja firmy
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Z...
Informacja o wolnych stanowiskach pracy w jednostkach systemu oświaty. Za treść i aktualność tych ogłoszeń odpowiadają szkoły i placówki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 06/07/2025
- Wymiar etatu:
- Obojętne
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Wyższe licencjackie
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia