Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0334


Obowiązki:

nauczanie przedmiotów zawodowych gastronomicznych i prowadzenie zajęć praktycznych z zakresu żywienia i usług gastronomicznych w technikum



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • Przygotowanie pedagogiczne
  • obsługa komputera

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), inne

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczenie zawodowe,znajomość języka angielskiego oraz doświadczenie w pracy z młodzieżą, empatia, indywidualne podejście do ucznia, komunikatywność, wykształcenie wyższe kierunkowe


Miejsce pracy: Ossolińskich 1, 17-123 Rudka, powiat: bielski, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
21/07/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia, Praca Administracja Publiczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi