Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 18/04/2021.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0365


Obowiązki:

Prowadzenie dokumetacji ZSZJ normy BRC, HACCP, reprezentowanie Spółki wobec jednostek certyfikujacych i audytujacych klientów, reprezentowanie spółpki wobec organów sprawujących kontrolę nad zakładem w zakresie funkcjonującego ZSZJ, współpraca z inspekcją weterynaryjną, prowadzenie audytów wewnętrznych i zwnętrznych, prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu jakości, inicjowanie i nadzorowanie działań zapobiegawczych, prowadzenie reklamacji surowców i produktu gotowego, koordynacja spraw BHP i ochrona środowiska we współpracy z firmami zewnętrznymi, prowadzenie dokumentacji niezbędnej do uzyskania pozwoleń eksportowych.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie w dziale jakości w firmie produkcyjnej branży spożywczej bedzie dodatkowym atutem, wysoka kultura osobista, samodzielność w działaniu, bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, komunikatywna znajomośc języka angielskiego będzie mile widziana.


Miejsce pracy: 48-317 Włostowa 109D, powiat: nyski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
07/03/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria , Praca Praca na produkcji
do góry