Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 05/06/2020.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0074


Obowiązki:

zarządzanie restauracją lub obszarem restauracji, koordynowanie pracy podległych pracowników, ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie, nadzorowanie i przestrzeganie procedur operacyjnych, personalnych, szkoleniowych, BHP i ochrony środowiska, sporządzanie raportów, obsługa poszczególnych stanowisk pracy w resteuracji



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące, brak

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie średnie / wyższe doświadczenie zawodowe - mile widziane na podobnym stanowisku


Miejsce pracy: 13-100 Pawliki 10, powiat: nidzicki, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
22/04/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
10
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca , Praca Praca w hotelu / Turystyka , Praca Catering / Gastronomia
do góry