Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0183


Obowiązki:

• Pobieranie i analiza próbek surowców oraz produktów gotowych,
• Monitorowanie jakości procesów produkcyjnych zgodnie z wymaganiami HACCP,
• Prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej i raportowanie wyników,
• Współpraca z działem produkcji w zakresie utrzymania standardów jakości,
• Udział w przygotowaniach do wdrożenia systemów IFS i BRC,
• Dbałość o czystość i porządek w laboratorium oraz przestrzeganie procedur bezpieczeństwa.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący

Umiejętności i uprawnienia:

  • komputer - obsługa
  • dokładność

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 1] : Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, chemia, biotechnologia),Doświadczenie laboratoryjne (branża spożywcza – mile widziane),Znajomość HACCP


Miejsce pracy: INNOWACYJNA 1, 74-100 Gardno, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: https://wweu.eu/


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi