Numer oferty: StPr/25/1820
przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem i pobranym prowiantem na cały dzień, właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych potraw, porcjowanie i wydawanie potraw, dbałość o jakość i ilość przyrządzanych posiłków, pobieranie z magazynu produktów żywnościowych, dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny wytwarzanych potraw, sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych zgodnie z wymogami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej systemu HACCP, pobieranie próbek żywności, właściwe ich oznakowanie i przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami
(praca w godzinach 7:00 - 20:00)
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Zawód:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Dokudowska 19, 21-500 Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymagane dokumenty: DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA NIEZBĘDNE: list motywacyjny, CV, oświadczenie o niewspółpracowaniu z organami bezpieczeństwa państwa w latach 1944-1990 (nie dotyczy kandydatów/kandydatek urodzonych 1 sierpnia 1972 r. lub później)DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA DODATKOWE: oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych zawartych, w dokumentach aplikacyjnych jeżeli w zakresie tych danych zawarte są szczególne kategorie danych, o których mowa w art. 9 ust. 1 RODO, kopia dokumentu potwierdzającego posiadane doświadczenie zawodowe w gastronomii (świadectwo pracy, zaświadczenie, inne)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres www: www.nadbuzanski.strazgraniczna.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.