Numer oferty: StPr/19/2682
Wykształcenie wyższe, tytuł zawodowy mgr lub inż. biotechnologii, technologia żywności i żywienie człowieka, lub inne mające zastosowanie w Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
1. Współudział w opracowywaniu planów pracy Sekcji oraz wymaganej sprawozdawczości ( rocznej i okresowej)
2. Sprawowanie nadzoru w podległych zakładach znajdujących się na terenie działania Państwowego Inspektora Sanitarnego w Słupsku w ramach urzędowej kontroli oraz zgodnie z obowiązującymi procedurami w tym zakresie i zatwierdzonym harmonogramem kontroli.
3. Współudział w prowadzeniu obowiązujących rejestrów i innej dokumentacji prowadzonej przez Stację.
4. Bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu Microsoft Office
5. Znajomość prawa żywnościowego.
6. Umiejętność pracy w zespole i organizacji pracy własnej.
Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 7.30-15.05
Wykształcenie:
Miejsce pracy: Piotra Skargi 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Staż pracy: lata: 1
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.