Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2682


Obowiązki:

Wykształcenie wyższe, tytuł zawodowy mgr lub inż. biotechnologii, technologia żywności i żywienie człowieka, lub inne mające zastosowanie w Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
1. Współudział w opracowywaniu planów pracy Sekcji oraz wymaganej sprawozdawczości ( rocznej i okresowej)
2. Sprawowanie nadzoru w podległych zakładach znajdujących się na terenie działania Państwowego Inspektora Sanitarnego w Słupsku w ramach urzędowej kontroli oraz zgodnie z obowiązującymi procedurami w tym zakresie i zatwierdzonym harmonogramem kontroli.
3. Współudział w prowadzeniu obowiązujących rejestrów i innej dokumentacji prowadzonej przez Stację.
4. Bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu Microsoft Office
5. Znajomość prawa żywnościowego.
6. Umiejętność pracy w zespole i organizacji pracy własnej.
Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 7.30-15.05



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)



Miejsce pracy: Piotra Skargi 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/08/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi