1. Nadzór jakościowy nad procesem produkcji
2. Organizację pracy podległego zespołu pracowników
3. Terminową realizację zadań
4. Utrzymywanie porządku i dyscypliny pracy
5. Rozwiązywanie bieżących problemów procesowych
6. Podejmowanie działań optymalizacyjnych
1. Wykształcenie wyższe kierunkowe ( Zarządzanie produkcją, technologia żywności lub pokrewne),
2. Doświadczenie na podobnym stanowisku co najmniej 1 rok
3. Umiejętność zarządzania zespołem pracowników
4. Dobra organizacja pracy
5. Zaangażowanie w wykonywane obowiązki
6. Umiejętność planowania i koordynowania zadań
7. Dyspozycyjność
8. Umiejętność obsługi komputera
Firma Profi Sp. z o. o., należąca do Grupy Bounty Brands, będąca lidere... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.