Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/21/1393
Obowiązki:
zarządzanie restauracją i pracownikami, zatrudnianie pracowników, organizowanie imprez i bankietów, zamawianie towarów, przyjmowanie rezerwacji i obsługa klientów zagranicznych, prowadzenie strony internetowej.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Języki:
- rosyjski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
- angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Umiejętności i uprawnienia:
- orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Obsługa komputera
- obsługa pakietu MS OFFICE
Wykształcenie:
Zawód:
- Pozostali kierownicy w gastronomii (wymagany staż - lata: 1)
Pozostałe wymagania:
- mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne i roczne doświadczenie zawodowe, umiejętność zarządzania restauracją i pracownikami, znajomość języka rosyjskiego, ukraińskiego i angielskiego, gotowość do pracy w niepełnym wymiarze czasu (65 godzin miesięcznie), mile widziane orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Miejsce pracy: Poznańska 12, 85-129 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Staż pracy: lata: 1
Wymagane dokumenty: tel. kontaktowy: 577-103-211e-mail: antpav1998@gmail.com
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 23/04/2021
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 4
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia