Numer oferty: StPr/19/3006
- Zarządzanie restauracją oraz skuteczne kierowanie zespołem;
- Dbałość o wysoką jakość świadczenia usług, atmosferę i wizerunek hotelu;
- Prawidłowe rozpoznawanie potrzeb klienta, reagowanie na zamówienia nietypowe;
- Wdrażanie nowych rozwiązań w zakresie ergonomii miejsca pracy;
- Kierowanie zespołem pracowników oraz odpowiednie delegowanie zadań;
- Przestrzeganie zasad HACCP;
- Organizowanie akcji promujących usługi gastronomiczne;
- Maksymalizacja działań sprzedażowych;
- Codzienna kontrola sprzedaży oraz motywowanie pracowników w zakresie sprzedaży;
- Kontrola przepływu materiałów magazynowych, sporządzanie odpowiednich dokumentów magazynowych;
- Ścisła współpraca z szefem kuchni i zastępcami w zakresie jakości dań i zgodności wydawanych potraw w stosunku do menu;
- Czynny udział w pracy restauracji.
Wykształcenie:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 14-260 Mortęgi 3, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem i list motywacyjny wraz z nazwą stanowiska prosimy dostarczyć/przesłać na adres firmy: Pałac Mortęgi Sp. z o.o. Mortęgi 3, 14-260 lub drogą elektroniczną. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w procesie rekrutacji na stanowisko Manager restauracji, ogłoszonego 30 grudnia 2019 r. i prowadzonego przez firmę Pałac Mortęgi Sp. z o.o. Jednocześnie oświadczam, że zostałam poinformowana o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania, wycofania zgody na ich przetwarzanie w każdym czasie, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne."
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.