Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0269


Obowiązki:

Monitorowanie rynku i działań konkurencji, analizowanie potrzeb klientów, Utrzymywanie kontaktu z dostawcami, podwykonawcami, zarządzanie pracą personelu i dbanie o jakość obsługi klienta, ustalanie grafiku pracy zespołu, nadzorowanie poziomu stanu magazynowego i zakupów, kontrola spełniania norm zewnętrznych i wewnętrznych, dbałośc o atmosferę i wystrój restauracji, załatwianie formalności związanych z prowadzeniem lokalu, realizownie założeń budżetowych, tworzenie i nadzór promocji, odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów bhp i ppoż.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa programu Symfonia
  • Obsługa komputera
  • znajomość zagadnień gastronomicznych
  • znajomość pakietu MS Office

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Kierownik lokalu gastronomicznego (wymagany staż - lata: 2)

Wymagania pożądane:

Języki:

  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany



Miejsce pracy: Parkowa 2, 28-300 Jędrzejów, powiat: jędrzejowski, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: skierowanie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/03/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi