Opis stanowiska pracy
Nowopowstający lokal poszukuje doświadczonego managera gastronomii, który zajmie się kierowaniem własnym punktem gastronomicznym z ofertą śniadaniową, z własnym wypiekiem pizzy, wyrobów piekarniczych oraz napojów bezalkoholowych/alkoholowych.
Manager gastronomii
Miejsce pracy: Mysłowice
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie.
- Atrakcyjne wynagrodzenie, premie oraz możliwość udziału w programie motywacyjnym.
- Możliwość rozwoju zawodowego oraz szkoleń.
- Pracę w zespole ludzi z pasją do gastronomii.
- Dodatki i premie.
- Min. 1-miesięczny okres wdrożenia do obowiązków.
Wymagania
Oczekujemy od kandydatów:
- Minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii.
- Umiejętności zarządzania zespołem, w tym planowanie i organizacja pracy pracowników, motywowanie do pracy oraz przeprowadzanie szkoleń.
- Dbałość o jakość obsługi klientów, zorientowanie na potrzeby klientów oraz umiejętności rozwiązywania problemów z nimi związanych.
- Wiedzę na temat zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz przepisów sanitarnych.
- Umiejętności zarządzania finansami, w tym umiejętność planowania budżetu, kontrolowania kosztów oraz analizowania wyników finansowych.
- Doświadczenie w tworzeniu grafików zgodnie z wymogami kodeksu pracy.
- Umiejętność budowania zespołu oraz rekrutacji personelu - od kilku do kilkunastu osób rocznie.
Mile widziana znajomości technologii produkcji pizzy, wypieków.
Jeśli chcesz dołączyć do naszego zespołu i zarządzać własnym punktem gastronomicznym z wypiekami na miejscu, prześlij swoje CV.
Prezentacja firmy
Jesteśmy agencją doradztwa personalnego i pomagamy dobierać pracowników ...
Jesteśmy agencją doradztwa personalnego i pomagamy dobierać pracowników do firm. Doświadczenie i kompetencje kandydata, są dla nas tak samo istotne i jego osobowość oraz to, czy będzie dobrze dopasowany do danego przedsiębiorstwa.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 09/08/2023
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 2
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Średnie ogólnokształcące
- Wynagrodzenie
- 6 000PLN - 8 000PLN / Monthly (Brutto)
- Premie, dodatki:
- premia za podniesiony obrót
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Obsługa klienta, Praca Franczyza / Własny biznes