
Manager działu mięso w markecie spożywczym


Do twoich obowiązków należeć będzie:
Zgłoś się do nas, jeśli:
Wybranym kandydatom zaoferujemy:
Zainteresowany?
Kliknij zielony przycisk i APLIKUJ teraz!
- przygotowywanie mięsa do sprzedaży i ekspozycji - wykrawanie - praca z mięsem świeżym
- ekspozycja towaru na ladzie według zasad i procedur marketu
- produkcja towarów własnych i sezonowych według receptur, np. grill, karkówka, kotlety mielone, kiełbasa
- dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw
- ocena rentowności działań produkcyjnych oraz ich zgodności z procedurami
- zamawianie towarów
- zarządzanie i koordynowanie pracy 2-osobowego zespołu
Zgłoś się do nas, jeśli:
- posiadasz doświadczenie w pracy z mięsem - praca z nożem, wykrawanie, zarządzanie produkcją - warunek konieczny
- masz wykształcenie kierunkowe - masarz, rzeźnik, przetwórca mięsa
- znasz system zapewnienia bezpieczeństwa żywności - HACCP
- jesteś otwarty na pracę stacjonarną w markecie spożywczym w Białymstoku
Wybranym kandydatom zaoferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę na cały etat
- pracę w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- pakiet benefitów pozapłacowych - opieka medyczna, ubezpieczenie, karty podarunkowe, dofinansowanie do wypoczynku
- pracę według ustalonego grafiku zgodnie z godzinami otwarcia sklepu
- wsparcie w relokacji w przypadku Kandydatów spoza Białegostoku i okolic
Zainteresowany?
Kliknij zielony przycisk i APLIKUJ teraz!
Zainteresowany?
Kliknij zielony przycisk i aplikuj teraz!
