Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 29/09/2021.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21.0614


Obowiązki:

-badania laboratoryjne przetworów owocowo-warzywnych
-kontrola jakości produktów
- dokumentacja jakościowa z badań laboratoryjncyh



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak, kierunek: chemia, technologia żywności



Miejsce pracy: Wojska Polskiego 62, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
16/06/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska , Praca Rolnictwo , Praca Praca na produkcji
do góry