Numer oferty: StPr/25/1510
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn w zakładzie gastronomicznym.
-Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi.
-Obróbka wstępna surowców.
-Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: 36-062 Zaczernie 825, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Staż pracy: lata: 1
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.