Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1510


Obowiązki:

Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn w zakładzie gastronomicznym.
-Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi.
-Obróbka wstępna surowców.
-Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • prawo jazdy kategoria - B

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: 36-062 Zaczernie 825, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi