Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0339


Obowiązki:

Przygotowanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Praca między godz. 8:00 a 15:00 w wymiarze 1/2 etatu, możliwość zwiększenia wymiaru czasu pracy do 3/4 etatu. Planowane zatrudnienie na dłuższy okres.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • samodzielne przygotowanie posiłków

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharza


Miejsce pracy: 28-136 Winiary Dolne 58, powiat: buski, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/10/2025
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi