Numer oferty: StPr/25/1721
odpowiednie sporządzanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami
dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi poszczególnych porcji,
racjonalne gospodarowanie surowcem,
dbanie o przestrzeganie zasad dystrybucji posiłków w systemie tacowym i cateringowym oraz
procedur i standardów HACCP i GHP/GMP.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Św. Józefa 53-59, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Wymagane dokumenty: wypełniony kwestionariusz osobowy i list motywacyjny, oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celówrekrutacyjnych, kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie. dokumenty należy złożyć: do 28 listopada 2025 r. miejsce składania dokumentów:Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera w Toruniu,ul. Św. Józefa 53-59, 87-100 Toruńz dopiskiem: Oferta kucharz ofertę można złożyć osobiście w Kancelarii Szpitala lub drogą pocztową na ww. adres lub przesłaćna adres e-mailowy: kadry@wszz.torun.pl (tytuł wiadomości: oferta pracy Oferta-kucharz).Informujemy, że skontaktujemy się z kandydatamiw celu przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej.Dyrektor Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. L. Rydygiera w Toruniu dr Sylwia Sobcza
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.