Opis stanowiska pracy

• przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,
• pomoc w organizacji pracy kuchni,
• zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
• przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP),
• estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
• dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,
• przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,
• zapewnianie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.

Wymagania

• minimum roczne doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz,
• czynne wykonywanie zawodu,
• bardzo dobra organizacja pracy własnej,
• aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna,
• umiejętność pracy w zespole,
• zaangażowanie, sumienność i punktualność.

Prezentacja firmy

P.P.H.U. Eksport- Import

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/08/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi