Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0173


Obowiązki:

- przygotowanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni;
- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków;
- porcjowanie i wydawanie posiłków;
- dbanie o porządek w kuchni;
- praca w godzinach 7:00-18:00 (system: 2 dni pracy + 2 dni wolne).



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • inicjatywa, zaangażowanie, otwartość
  • czeladnik w zawodzie kucharz
  • Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)

Pozostałe wymagania:

  • - dobra organizacja pracy własnej;- samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie;- aktualna ksiażeczka zdrowia;- doświadczenie pracy w kuchni.


Miejsce pracy: Szczecińska 12, 72-004 Tanowo, powiat: policki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: hospicjum-tanowo.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi