Numer oferty: StPr/25/0546
UCZESTNICZENIE W PLANOWANIU JADŁOSPISÓW I PRZYGOTOWANIE WEDŁUG NICH POSIŁKÓW
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW ORAZ WSZELKICH SUROWCÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW (MYCIE, OBIERANIE, CZYSZCZENIE)
PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
PRZESTRZEGANIE ZASAD TECHNOLOGII I ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZNO- SANITARNYCH
DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK POSIŁKÓW I WYDAWANIE ICH O WYZNACZONYCH GODZINACH
OSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE PRODUKTAMI SPOŻYWCZYMI I SPRZĘTEM
PRZESTRZEGANIE WŁAŚCIWEGO PODZIAŁU PRACY W KUCHNI
UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY
SPRZĄTANIE KUCHNI ORAZ INNYCH POMIESZCZEŃ PRZYNALEŻNYCH DO KUCHNI
DORAŹNE ZASTĘPOWANIE KUCHARZA W PRZYPADKU JEGO NIEOBECNOŚCI
DBANIE O HIGIENĘ I BEZPIECZEŃSTWO PRACY W KUCHNI
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Generała Ludomiła Rayskiego 9, 70-426 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.