Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/23/2592


Obowiązki:


PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETU, PRZYGOTOWYWANIE DAŃ , RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, DBANIE O ODPOWIEDNIĄ ESTETYKĘ POTRAW, UTRZYMANIE PORZĄDKU I HIGIENY EW MIEJSCU PRACY.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA (wymagany staż - lata: 5)

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe

Pozostałe wymagania:

  • ZNAJOMOŚĆ RÓŻNYCH TECHNIK PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO, DOBIERANIE SKŁADNIKÓW, ZNAJOMOŚĆ SMAKÓW , KREATYWNOŚĆ


Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/11/2023
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi