Numer oferty: StPr/20/2678
przygotowywanie posiłków;
komponowanie karty dań;
nadzór nad jakością żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków;
kontrola stanów magazynowych;
nadzór nad estetyką podawania dań;
nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;
sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków;
tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania;
przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia;
nadzór nad przygotowaniem dań na czas i ich wydawaniem;
dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
Wykształcenie:
Miejsce pracy: MAŁOPOLSKA 4/2, 70-513 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.