Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 24/10/2020.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/2678


Obowiązki:

przygotowywanie posiłków;
komponowanie karty dań;
nadzór nad jakością żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków;
kontrola stanów magazynowych;
nadzór nad estetyką podawania dań;
nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;
sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków;
tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania;
przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia;
nadzór nad przygotowaniem dań na czas i ich wydawaniem;
dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak



Miejsce pracy: MAŁOPOLSKA 4/2, 70-513 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
15/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi
do góry