Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0297


Obowiązki:

odpowiedzialność za jakość i estetykę serwowanych potraw;
pomoc w kreowaniu menu restauracji;
wsparcie przy planowaniu i sporządzaniu zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji;
przygotowywanie i prezentowanie dań zgodnie z recepturami i standardami;
współpraca z zespołem kuchni;
dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad higieny i przepisów BHP.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka sanepidowska

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku (z wyłączeniem praktycznej nauki zawodu); aktualna książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia; znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP oraz HACCP; pozytywne i otwarte usposobienie; wysoka kultura osobista; dobra organizacja pracy; pasja do gotowania i chęć rozwoju zawodowego;


Miejsce pracy: 87-340 Strzygi 125, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne - przed zgłoszeniem kontakt telefoniczny z pracodawcą

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi