Numer oferty: StPr/25/0297
odpowiedzialność za jakość i estetykę serwowanych potraw;
pomoc w kreowaniu menu restauracji;
wsparcie przy planowaniu i sporządzaniu zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji;
przygotowywanie i prezentowanie dań zgodnie z recepturami i standardami;
współpraca z zespołem kuchni;
dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad higieny i przepisów BHP.
Wykształcenie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 87-340 Strzygi 125, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne - przed zgłoszeniem kontakt telefoniczny z pracodawcą
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.