Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/3349


Obowiązki:

- organizacja własnego miejsca
pracy i przestrzeganie
przepisów BHP
- dobór składników do
przyrządzanych potraw
zarówno, z właściwym
określaniem ich proporcji oraz
przygotowywaniem zgodnie z
oczekiwaniami karty menu
- ocenianie jakości i
przyjmowanie ilościowe towarów
handlowych, surowców,
półproduktów i wyrobów
- zamawianie od lokalnych
dostawców surowców i
półproduktów do produkcji
potraw smażonych i
grillowanych kulinarnych (mięsa
na steki i burgery)
- sporządzanie list zakupowych
do produkcji nowych
oferowanych potraw
-sprawdzanie jakości mięsa i
produktów dostarczanych od
lokalnych dostawców
- kreatywność kulinarna
podczas tworzenia potraw
amerykańskich
- smażenie mięsa i innych
produktów w zakupionym piecu,
jak i na płycie grilowej
-wykańczanie, porcjowanie i
estetyczne wydawanie pot



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • KOMUNIKATYWNOŚĆ
  • KOMUNIKACJA I WSPÓŁPRACA W ZESPOLE

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące



Miejsce pracy: MJR. WACŁAWA KOPISTO 8B/517, 35-302 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi