Numer oferty: StPr/25/3349
- organizacja własnego miejsca
pracy i przestrzeganie
przepisów BHP
- dobór składników do
przyrządzanych potraw
zarówno, z właściwym
określaniem ich proporcji oraz
przygotowywaniem zgodnie z
oczekiwaniami karty menu
- ocenianie jakości i
przyjmowanie ilościowe towarów
handlowych, surowców,
półproduktów i wyrobów
- zamawianie od lokalnych
dostawców surowców i
półproduktów do produkcji
potraw smażonych i
grillowanych kulinarnych (mięsa
na steki i burgery)
- sporządzanie list zakupowych
do produkcji nowych
oferowanych potraw
-sprawdzanie jakości mięsa i
produktów dostarczanych od
lokalnych dostawców
- kreatywność kulinarna
podczas tworzenia potraw
amerykańskich
- smażenie mięsa i innych
produktów w zakupionym piecu,
jak i na płycie grilowej
-wykańczanie, porcjowanie i
estetyczne wydawanie pot
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: MJR. WACŁAWA KOPISTO 8B/517, 35-302 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.