Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0005


Obowiązki:

przyrządzanie posiłków dla osób zdrowych i chorych o zróżnicowanej diecie, układanie jadłospisów, ścisła współpraca w szefową kuchni, przygotowywanie zamówień artykułów spożywczych, dbanie o infrastrukturę magazynową



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa komputera

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe
  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunek kucharz, mile widziane wykształcenie średnie, minimum 3 lata doświadczenia w zawodzie, umiejętność obsługi komputera, znajomość zasad higieny w procesie produkcji i w obrocie żywnością, mile widziane doświadczenie w żywieniu zbiorowym, kreatywność, duża odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu


Miejsce pracy: SŁONECZNA 14, 82-420 Ryjewo, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: http://www.dpsryjewo.fm.interia.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/01/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi