Numer oferty: StPr/24/0211
1. Koordynowanie pracy kucharzy oraz pomocy kuchennych świadczących usługi na rzecz ośrodka.
2. Ocena jakościowa surowców, półproduktów oraz produktów przyjmowanych od dostawców oraz wykorzystywanych w produkcji.
3. Planowanie zakupów towarów i materiałów do wszystkich punktów gastronomicznych. Utrzymywanie odpowiednich stanów magazynowych. Zapobieganie powstawaniu strat.
4. Przygotowywanie różnymi technikami i metodami potraw w ramach ustalonego menu oraz na imprezy okolicznościowe organizowane w ośrodku.
5. Wypełnianie monitoringów GHP oraz GMP.
6. Sporządzanie dokumentów rozliczeniowych w systemie S4H.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: WOJSKA POLSKIEGO 15, 72-351 Pogorzelica, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 3
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.