Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0211


Obowiązki:

1. Koordynowanie pracy kucharzy oraz pomocy kuchennych świadczących usługi na rzecz ośrodka.
2. Ocena jakościowa surowców, półproduktów oraz produktów przyjmowanych od dostawców oraz wykorzystywanych w produkcji.
3. Planowanie zakupów towarów i materiałów do wszystkich punktów gastronomicznych. Utrzymywanie odpowiednich stanów magazynowych. Zapobieganie powstawaniu strat.
4. Przygotowywanie różnymi technikami i metodami potraw w ramach ustalonego menu oraz na imprezy okolicznościowe organizowane w ośrodku.
5. Wypełnianie monitoringów GHP oraz GMP.
6. Sporządzanie dokumentów rozliczeniowych w systemie S4H.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe



Miejsce pracy: WOJSKA POLSKIEGO 15, 72-351 Pogorzelica, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi