Numer oferty: StPr/25/1132
Przygotowywanie posiłków zgodnie z dietami obowiązującymi w szpitalu.
2. Współpraca z zespołem kuchni i dietetykami.
3. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy zgodnie z obowiązującymi normami sanitarno epidemiologicznymi.
4. Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych potraw.Praca w godz. 6-14/7-15.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Augustyna Kośnego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.