Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1132


Obowiązki:

Przygotowywanie posiłków zgodnie z dietami obowiązującymi w szpitalu.
2. Współpraca z zespołem kuchni i dietetykami.
3. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy zgodnie z obowiązującymi normami sanitarno epidemiologicznymi.
4. Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych potraw.Praca w godz. 6-14/7-15.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • minimum zasadnicze zawodowe: gastronomiczne, doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz (mile widziane w placówkach ochrony zdrowia lub zbiorowego żywienia)Umiejętności, oczekiwania: Znajomość zasad HACCP


Miejsce pracy: Augustyna Kośnego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/06/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi