Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/23/0753


Obowiązki:

Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady) i ich sprzedaż. Opracowywanie jadłospisów, obsługa sprzętu kuchennego, obsługa kasy fiskalnej



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, predyspozycje do zawodu kucharz, min. 1 rok doświadczenia, praktyka, staż w zawodzie kucharz


Miejsce pracy: Owocowa 7, 24-300 Opole Lubelskie, powiat: opolski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv, skierowanie do pracy dla osób skierowanych z urzędu

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/12/2023
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi