Numer oferty: StPr/25/0277
Planowanie, przygotowywanie oraz opracowywanie potraw, zgodnie z przepisami. Obejmuje to również dobranie składników, ocena ich jakości i stosowanie różnych technik obróbki, jak termiczna, mechaniczna i ręczna. Ponadto, kucharz dba o czystość w kuchni, kontroluje jakość produktów i gotowych potraw oraz może koordynować pracę zespołu kuchennego. Prowadzimy kuchnię zbiorowego żywienia dla dzieci i młodzieży na obozach sportowych
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 89-530 Okoniny Nadjeziorne 62, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.