Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0277


Obowiązki:

Planowanie, przygotowywanie oraz opracowywanie potraw, zgodnie z przepisami. Obejmuje to również dobranie składników, ocena ich jakości i stosowanie różnych technik obróbki, jak termiczna, mechaniczna i ręczna. Ponadto, kucharz dba o czystość w kuchni, kontroluje jakość produktów i gotowych potraw oraz może koordynować pracę zespołu kuchennego. Prowadzimy kuchnię zbiorowego żywienia dla dzieci i młodzieży na obozach sportowych



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • gotowanie (wymagany staż - lata: 2)
  • umiejętność organizacji czasu pracy
  • książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkujący


Miejsce pracy: 89-530 Okoniny Nadjeziorne 62, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi