Numer oferty: StPr/25/0494
1. Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji.
2. Zarządzanie zapisami składników oraz kontrola jakości produktów.
3. Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz kuchni.
4. Współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego i obsługą restauracji.
5. Planowanie i tworzenie nowych przepisów oraz udoskonalanie obecnych dań.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 37-400 Nowosielec 176, powiat: niżański, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.