Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0494


Obowiązki:

1. Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji.
2. Zarządzanie zapisami składników oraz kontrola jakości produktów.
3. Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz kuchni.
4. Współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego i obsługą restauracji.
5. Planowanie i tworzenie nowych przepisów oraz udoskonalanie obecnych dań.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • umiejętność pracy w zespole
  • gotowanie
  • Praca w kuchni

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 1] : dobra znajomość kuchni polskiej


Miejsce pracy: 37-400 Nowosielec 176, powiat: niżański, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/08/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi