Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0240


Obowiązki:

Przygotowywanie produktów do obróbki. Przygotowanie potraw.Nadzór nad jakością wydawanych dań, obsługa urządzeń gastronomicznych.Prace porządkowe w miejscu pracy.
Praca w godzinach 08:00- 16:00, 12:00-20:00 od pon. do sob. przy ul. Staszica 6 w Nowej Soli. Początkowo umowa na okres próbny, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA

Pozostałe wymagania:

  • Doświadczenie jako kucharz lub inny pracownik gastronomii. Umiejętność samodzielnej pracy na ww. stanowisku, obsługi urządzeń gastronomicznych.


Miejsce pracy: Staszica 6, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 0, miesiące: 3

Wymagane dokumenty: CV, Osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym codziennie w godz. 08.00- 10.00

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/07/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi