Numer oferty: StPr/24/0245
wykonywanie poleceń szefa kuchni
dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań
właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi
współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni
pilnowanie świeżości używanych produktów
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 66-520 Mierzęcin 1, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Staż pracy: lata: 5
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres www: www.palacmierzecin.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.