Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/0199
Obowiązki:
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami, recepturami i wymogami sanitarnymi, przeprowadzenie oceny jakości produktów i potraw oraz zabezpiecznie przed zepsuciem, zachowanie porządku i czystości w kuchni.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wykształcenie:
Zawód:
Pozostałe wymagania:
- okres zatrudnienia: 08.04.2024 - 30.09.2024 - z możliwością przedłużenia na umowa o pracę. Dwie zmiany - inna zmianowość do uzgodnienia z potencjalnym pracownikiem, praca w dni wolne. Umiejętność pracy w grupie, doświadczenie zawodowe, podzielność uwagi, dokładność,sumienność, autentyczna pasja związana z przygotowaniem potraw, kreatywność, dokładna organizacja pracy własnej, wyczucie estetyki, zmysł smaku, książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych, predyspozycje dobra sprawność fizyczna i koordynacja, dobry stan zdrowia, sprawność manualna zasadnicza szkoła zawodowa lub średnia szkoła zawodowa, kierunek: gastronomiczny, specjalizacja: kucharz lub pokrewna specjalizacja
Miejsce pracy: Promenada Gwiazd 3, 72-500 Międzyzdroje, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 27/03/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 4
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi