Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0176


Obowiązki:

Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami i przepisami.
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
Dbanie o powierzony sprzęt, mienie oraz o czystość na stanowisku pracy.
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Realizacja bieżącej produkcji zgodnie z planowanym menu i poleceniami przełożonych.
Dobra organizacja pracy na stanowisku.
Dbanie o jakość i jej kontrola na każdym etapie produkcji
W razie potrzeby zastępowanie pracowników na innych stanowiskach.
Dbałość o przestrzeganie standardów jakościowych, obowiązującego Regulaminu pracy oraz
zarządzeń i instrukcji BHP i p.poż.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe
  • zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
  • zasadnicze branżowe, kierunek: kucharz



Miejsce pracy: 37-626 Łukawiec 191, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi