Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1507


Obowiązki:

1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, zaleceniami dietetyka oraz zasadami HACCP;
2. Prowadzenie dokumentacji HACCP i jej aktualizacja zgodnie z obowiązującymi zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej odnośnie żywienia zbiorowego;
3. Przyjmowanie z magazynu żywnościowego towaru potrzebnego do przygotowania posiłków;
4. Dbanie o stan higieniczno-sanitarny pomieszczeń kuchennych i wyposażenia;
5. Przestrzeganie wymagań i zaleceń systemu HACCP;



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Kucharz*

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie zasadnicze branżowe lub zawodowe umozliwiające wykonywanie zadań na stanowisku;mile widziane doświadczenie 1 rok;


Miejsce pracy: ALEJA KRAŚNICKA 223, 20-718 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
23/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi