Numer oferty: StPr/25/1507
1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, zaleceniami dietetyka oraz zasadami HACCP;
2. Prowadzenie dokumentacji HACCP i jej aktualizacja zgodnie z obowiązującymi zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej odnośnie żywienia zbiorowego;
3. Przyjmowanie z magazynu żywnościowego towaru potrzebnego do przygotowania posiłków;
4. Dbanie o stan higieniczno-sanitarny pomieszczeń kuchennych i wyposażenia;
5. Przestrzeganie wymagań i zaleceń systemu HACCP;
Wykształcenie:
Zawód:
Umiejętności i uprawnienia:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: ALEJA KRAŚNICKA 223, 20-718 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.