Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0934


Obowiązki:

przygotowywanie dziennego menu w teorii i praktyce, zamawianie towarów , sporządzanie posiłków zarówno zimnych jak i ciepłych na ladę wydawczą, zarządzanie pomocami kuchennymi, organizacja pracy na kuchni , dbanie o czystość i porządek zgodnie z normami i procedurami firmy, HACCP, praca na piecu konwekcyjno-parowym,



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • doświadczenie w pracy w zespole

Wykształcenie:

  • średnie branżowe

Zawód:

  • Kucharz*

Pozostałe wymagania:

  • [Inne] : kucharz z doświadczeniem w pracy przy ladzie wydawczej, szef kuchni, znajomość kuchni polskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, zarządzanie zespołem.Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C1 - zaawansowany, w piśmie: C1 - zaawansowany


Miejsce pracy: AL. SPÓŁDZIELCZOŚCI PRACY 32, 20-147 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 5

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/04/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi