Numer oferty: StPr/19/1324
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm, pobieranie z magazynu produktów żywnościowcych w ilości przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem, dbanie o najwyższą jakość i snak posiłków oraz terminowość wydawania, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów z zachowaniem HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi, porcjowanie posiłków i ich wydawanie wg norm, gospodarowanie produktami przy sprządzaniu posiłków, pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności do kontroli SANEPIDu, prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi. Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: POGODNA 52a, 20-337 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV, skierowanie do pracy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.