Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 22/08/2019.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/1324


Obowiązki:

Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm, pobieranie z magazynu produktów żywnościowcych w ilości przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem, dbanie o najwyższą jakość i snak posiłków oraz terminowość wydawania, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów z zachowaniem HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi, porcjowanie posiłków i ich wydawanie wg norm, gospodarowanie produktami przy sprządzaniu posiłków, pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności do kontroli SANEPIDu, prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi. Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa urządzeń będących na wyposażeniu kuchni bursy (np. piec konwekcyjny, kotły kuchenne).

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na danym stanowisku; kandydat ma pełną zdolność do czynności prawnych oraz korzysta z pełni praw publicznych. Mile widziane doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku.


Miejsce pracy: POGODNA 52a, 20-337 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV, skierowanie do pracy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
22/07/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi
do góry