Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1870


Obowiązki:

Przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe organizowane w obiekcie, organizacja i koordynacja pracy własnej i pracowników pomocniczych w kuchni, odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni bankietowej, dbałość o świeżość, wygląd i wysoką jakość przyrządzanych potraw oraz różnorodności menu, opracowanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur, prowadzenie prób i degustacji przed wprowadzeniem potrawy do menu, eliminowanie błędów w procesie wytwarzania.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • doświadczenie na podobnym stanowisku

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • [Inne] : KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH


Miejsce pracy: Lodowa 94, 93-232 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi