Numer oferty: StPr/25/1870
Przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe organizowane w obiekcie, organizacja i koordynacja pracy własnej i pracowników pomocniczych w kuchni, odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni bankietowej, dbałość o świeżość, wygląd i wysoką jakość przyrządzanych potraw oraz różnorodności menu, opracowanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur, prowadzenie prób i degustacji przed wprowadzeniem potrawy do menu, eliminowanie błędów w procesie wytwarzania.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Lodowa 94, 93-232 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Staż pracy: lata: 1
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.