Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1030


Obowiązki:

- Umiejętność pracy pod nadzorem czasu pracy w zespole, organizowanie pracę sobie i innym, kreatywność
- Przygotowanie posiłków z podziałem na diety
- dbałość o czystość i estetykę miejsc pracy
-organizowanie pracy osobom podległym - pomoc kuchni
- znajomość podstawowych zasad HACCP
- obsługa stołówki
- prowadzenie dokumentacji
- wydawanie posiłków na oddziały szpitalne ( w tym catering na inny szpital)
- zachowanie odpowiednich gramatur i receptur
- współpraca z dietetykiem
- odpowiedzialność za wykonanie czynności



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Kurs Kucharski

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • - Książeczkę do celów epidemiologiczno-sanitarnych- Osoba posiadająca wykształcenie gastronomiczne lub kurs Kucharz/Kucharki. Wymagamy również aktualną książeczkę epidemiologiczno-sanitarnych.


Miejsce pracy: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: .

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi