Numer oferty: StPr/24/1030
- Umiejętność pracy pod nadzorem czasu pracy w zespole, organizowanie pracę sobie i innym, kreatywność
- Przygotowanie posiłków z podziałem na diety
- dbałość o czystość i estetykę miejsc pracy
-organizowanie pracy osobom podległym - pomoc kuchni
- znajomość podstawowych zasad HACCP
- obsługa stołówki
- prowadzenie dokumentacji
- wydawanie posiłków na oddziały szpitalne ( w tym catering na inny szpital)
- zachowanie odpowiednich gramatur i receptur
- współpraca z dietetykiem
- odpowiedzialność za wykonanie czynności
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: .
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.