Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0810


Obowiązki:

- technika przygotowania posiłków
- obsługa sprzętu gastronomicznego
- umiejętność przechowywania żywności
- dobór składników
- układanie menu
- odpowiedzialność
- samodzielność
- umiejętność pracy w grupie



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, kierunek: Kucharz

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, kierunek: Kucharz

Pozostałe wymagania:

  • - umiejętność przygotowania posiłków- obsługa sprzętu gastronomicznego- organizacja pracy, zarządzanie pracą zespołu- przestrzeganie zasad BHP- dbanie o porządek


Miejsce pracy: Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: .

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi