Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0377


Obowiązki:

1. Fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawianie potraw. 2. Pobieranie produktów z magazynku przykuchennego zgodnie z asygnatą i jadłospisem oraz nadzór nad przepisowym ich wykorzystaniem w trakcie produkcji.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • Kurs gastronomiczny

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe



Miejsce pracy: 9 Maja 95, 98-100 Łask, powiat: łaski, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi