Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/0170


Obowiązki:

Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe, brak

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak
  • podstawowe, brak
  • średnie zawodowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane jest doświadczenie zawodowe jako kucharz min. rok.


Miejsce pracy: HENRYKÓW 70, 67-300 Henryków, powiat: żagański, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/04/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi