Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0163


Obowiązki:

Przygotowywanie posiłków, umiejętność i organizowania obiadokolacji, wydawanie posiłków na salę oraz cateringowych. Przygotowywanie półfabrykatów, obieranie włoszczyzny, przygotowywanie:peklowanie mięs.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie zawodowe: mile widziane (5-10lat) jako kucharz


Miejsce pracy: Unii Europejskiej 20, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/03/2024
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi