Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1340


Obowiązki:

1. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywanie według nich posiłków.
2. Punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków.
3. Pobieranie produktów spożywczych od intendenta w ilościach przewidzianych recepturą, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych, zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie.
4. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu zgodnie z normami żywieniowymi. .
5. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż. higieniczno-sanitarnych.
6. Prowadzenie magazynu podręcznego.
7. Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni.
8. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagania:- Wykształcenie: wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe, umożliwiające wykonywanie zadań na tym stanowisku.- Umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu.- Ważne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.


Miejsce pracy: Płk. Dąbka 199A, 81-155 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/09/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi