Numer oferty: StPr/25/1340
1. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywanie według nich posiłków.
2. Punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków.
3. Pobieranie produktów spożywczych od intendenta w ilościach przewidzianych recepturą, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych, zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie.
4. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu zgodnie z normami żywieniowymi. .
5. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż. higieniczno-sanitarnych.
6. Prowadzenie magazynu podręcznego.
7. Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni.
8. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Płk. Dąbka 199A, 81-155 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.