Numer oferty: StPr/25/0624
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywanie według nich zdrowych posiłków, zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego. Pobieranie produktów spożywczych od intendenta, zabezieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie. Porcjowanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywieniowymi. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż. higieniczno sanitarnych. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją.
Wykształcenie:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Inż.J.Śmidowicza 59, 81-127 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny, świadectwo ukończenia szkoły
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.