Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0624


Obowiązki:

Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywanie według nich zdrowych posiłków, zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego. Pobieranie produktów spożywczych od intendenta, zabezieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie. Porcjowanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywieniowymi. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż. higieniczno sanitarnych. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Godziny pracy od 06:00 do 14:00.


Miejsce pracy: Inż.J.Śmidowicza 59, 81-127 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny, świadectwo ukończenia szkoły

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi