Numer oferty: StPr/25/3738
Współtworzenie menu restauracji, przygotowanie potraw zgodnie z zatwierdzonymi recepturami oraz kontrola food cost. Magazynowanie żywności, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Przeprowadzanie miesięcznych inwentaryzacji magazynów, utrzymanie higieny i porządku w pomieszczeniach kuchennych, dbałość o produkty i sprzęt kuchenny. Praca według grafiku ustalonego z pracodawcą, również w weekendy, w godzinach 8-18 i 9-21.
Wykształcenie:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Mariana Hemara 23/U1/U2, 80-280 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.