Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/3738


Obowiązki:

Współtworzenie menu restauracji, przygotowanie potraw zgodnie z zatwierdzonymi recepturami oraz kontrola food cost. Magazynowanie żywności, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Przeprowadzanie miesięcznych inwentaryzacji magazynów, utrzymanie higieny i porządku w pomieszczeniach kuchennych, dbałość o produkty i sprzęt kuchenny. Praca według grafiku ustalonego z pracodawcą, również w weekendy, w godzinach 8-18 i 9-21.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie branżowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • dyspozycyjność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, wiedza o współczesnych trendach kulinarnych, książeczka sanepidowska. Znajomość kuchni roślinnej będzie dodatkowym atutem.


Miejsce pracy: Mariana Hemara 23/U1/U2, 80-280 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/05/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi