Numer oferty: StPr/25/3473
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu oraz standardami kuchni hotelowej, dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw, utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, współpraca z zespołem kuchennym w celu sprawnej organizacji pracy, kontrolowanie świeżości i jakości produktów, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. Dni i godziny czasu pracy według ustaleń z pracodawcą. Praca również w weekendy i święta.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Stogi 20/GDAŃSK, 80-642 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Staż pracy: lata: 1
Wymagane dokumenty: - CV.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.