Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/3473


Obowiązki:

Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu oraz standardami kuchni hotelowej, dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw, utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, współpraca z zespołem kuchennym w celu sprawnej organizacji pracy, kontrolowanie świeżości i jakości produktów, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. Dni i godziny czasu pracy według ustaleń z pracodawcą. Praca również w weekendy i święta.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza, umiejętność samodzielnego przygotowywania potraw, kreatywność i pasja do gotowania, zdolność do pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy własnej i zespołu, znajomość zasad HACCP i higieny pracy w kuchni, gotowość do pracy zmianowej, również w weekendy i święta.


Miejsce pracy: Stogi 20/GDAŃSK, 80-642 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: - CV.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi